9 NIEUWBOUW APPARTEMENTEN

Alle woningen per comfortabele lift bereikbaar Winterberg - Neuastenberg (D)

Wonen op een plek met een ongeëvenaard uitzicht

Wij bieden u nu de mogelijkheid om zowel ’s zomers als ’s winters in het mooie Sauerland te vertoeven in uw eigen riante appartement. De nieuwbouwappartementen beschikken allemaal over het bijzonder fraaie uitzicht over het dal vanaf uw eigen terras of balkon.

De comfortabele woningen die worden ontwikkeld zijn zgn “Eigentumswohnungen” en geen vakantiewoningen. U kunt 365 dagen per jaar genieten op uw eigen terras of balkon van het schitterende uitzicht. Iedere woning beschikt over twee of drie slaapkamers, twee badkamers, een ruime privé berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats voor de deur.

Woning overzicht

De woningen

  • Alle woningen zijn, evenals de bergingen in de kelder, bereikbaar met een comfortabele lift
  • De woningen en parkeerplaatsen (appartementsrechten) zijn gelegen op “eigen grond”
  • De woningen worden kosten koper (KK) geleverd. In de koopsom zijn opgenomen: grondkosten, bouwkosten, verkoopkosten, architect- en constructeurs honorarium, bouwvergunning- en legeskosten, aansluiting van water, elektra en riolering en kadastrale- inmeting. De overdrachtsbelasting, thans 6,5%, de notariskosten en eventuele hypotheekkosten zijn niet inbegrepen in de koopsom.
  • Aansluitkosten ten behoeve van telefoon en/of satelliet-kabel televisie komen voor rekening van de kopers.

De woningen worden duurzaam gebouwd en voldoen aan de hoogste Duitse bouw- en isolatie-eisen en beschikken de woningen over een Energielabel “A+”.

Woning overzicht

Afwerking

De woningen worden “sleutel klaar” opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk in de badkamers, exclusief badkamer- accessoires en exclusief keuken. De wanden en plafonds worden afgewerkt met een zg “rauhfaser” behang en daarna wit gesaust. De verwarming van de woning zal plaatsvinden via een duurzame en efficiënte warmtepomp met vloerverwarming in ieder woonvertrek. De woningen voldoen aan zéér strenge kwaliteitseisen. Met andere woorden veel zekerheid voor de koper dat er een goed product wordt afgeleverd. Op de bouw wordt een garantie gegeven van vier jaar.


Parkeren

Parkeren doe je voor de deur op eigen terrein. Er worden negen parkeerplaatsen aangelegd, voor ieder bouwnummer een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats is onderdeel van het appartementsrecht en dus ingrepen in de koopsom.


Oplevering

De bouw van de woningen is reeds begonnen en de verwachte oplevering zal zijn vóór de kerst van 2023.