Thuiskomen waar andere mensen op vakantie gaan

Het is slechts drie uur rijden vanaf Utrecht naar onze appartementen in het schitterend Sauerland met tal van sportmogelijkheden en een fantastische natuur. Midden in deze prachtige omgeving ligt Neuastenberg, 365 dagen per jaar het vakantiegevoel beleven!

Het Sauerland

Het Sauerland bestaat natuurlijk niet alleen uit het bekende wintersportoord Winterberg, maar heeft ook nog vele andere authentieke vakwerkdorpjes en steden te bieden. In de omgeving van onze appartementen is Sauerland het hele jaar door bruisend van de activiteiten echter Winterberg is wel de dynamische kern waar het allemaal plaatsvindt.

Neuastenberg

Net buiten Winterberg, op 7 minuten rijden, vindt u Neuastenberg met zijn eigen skigebied en pittoreske horecagelegenheden. Neuastenberg is zeer populair om te wonen en L&D Projectontwikkeling biedt u de mogelijkheid om eigenaar te worden van één van de negen comfortabele appartementen in Sauerland op de meest markante plek van Neuastenberg met een prachtig uitzicht richting het dal en de vele skipistes en wandelpaden.