Projectonwikkelaar Zandstra und Moerkerk Immobilien GmbH

Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf heeft inmiddels een reputatie opgebouwd in Winterberg en omgeving, je kan wel stellen een uitstekende reputatie, als het gaat om het ontwikkelen van hoogwaardige appartementen.
Het bouwen van appartementen, het begeleiden van kopers en het afwikkelen van de eigendomsoverdracht is bij dit onderneming in vertrouwde handen.

In Neuastenberg zijn er in de afgelopen jaren meer dan 40 appartementen overgedragen aan zeer tevreden eigenaren en staan er ook in andere dorpen van de stad Winterberg projecten op stapel. De samenwerking met Eickmann Bauunternehmen GmbH uit Winterberg blijkt een succesformule te zijn. De keuze voor het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met de “Duitse Grundlichkeit” draagt daar aan bij. Bij het tekenen van de koopakte, bij notaris Rappel, wordt deze medeondertekend door minimaal één van de directieleden van Zandstra und Moerkerk Immobilien.

L&D Projectontwikkeling

L&D Projectontwikkeling is voorgekomen uit Zandstra und Moerkerk Immobilien GmbH. Fred Zandstra en Cock Moerkerk zijn eind jaren negentig van de vorige eeuw gestart met het ontwikkelen van kleinschalige wooncomplexen in Neuastenberg en Winterberg.
De zoon van Fred Zandstra; Danny Zandstra, heeft samen met Laila Dijkhuizen het stokje overgenomen en deze nieuwste ontwikkeling in Winterberg-Neuastenberg ter hand genomen.

De Aannemer

L&D Projectontwikkeling heeft gekozen voor Eickmann Bauunternehmung, een ervaren en gerespecteerde aannemer uit Winterberg die niet alleen bekend is met de bouwregels maar ook zeer veel ervaring heeft met woningbouw op hard gesteente zoals op Aufm Kampe in Neuastenberg. De woningen die Zandstra und Moerkerk GmbH hebben gerealiseerd aan Aufm Kampe zijn allen gebouwd door Eickmann.
Eickmann Bauunternehmung werd opgericht in 1996. Het werkterrein van Eickmann was destijds industriebouw, bouwtechniek, bruggenbouw en algemene woningbouw. Later werd ook civiele techniek toegevoegd . Thans kom je Eickmann tegen, naast de woningbouw, bij de realisatie van commerciële- en industriële gebouwen, bruggen en civiele techniek, agrarische gebouwen, renovatie- en uitbreidingsprojecten en liften en kabelbanen.
Kijk ook een op: www.eickmann-bau.de

Makelaar Nederland Bakker Berkeveld Den Baas Makelaars B.V.

Bakker Berkeveld Den Baas Makelaars B.V. is een gerenommeerd makelaarskantoor in Amsterdam dat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau en jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed. Ons bedrijf heeft drie partners te weten Almar Bakker, Dennis Berkeveld en Gerard den Baas die ieder ruim 20 jaar ervaring hebben in het vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, waarbij wij diensten aanbieden op het gebied van aankoopbegeleiding, verkoopbegeleiding, verhuur en verkoop van nieuwbouwprojecten. Ook specialistische advisering rondom de ontwikkeling en exploitatie van vastgoed maakt deel uit van onze werkzaamheden. Wij werken graag efficiënt, professioneel en nauwkeurig.

In Neuastenberg-Winterberg zijn wij reeds sinds 2001 actief in de verkoop van nieuwbouw woningen welke zijn ontwikkeld door Zandstra und Moerkerk GmbH.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Makelaarsvereniging van Amsterdam (MVA) en het vastgoedregisters: Vastgoedcert.

Makelaar Duitsland Roger Brugger immobilien

Wij, een hecht en zeer ervaren team, werken in een gebied waar het hele jaar vakantie wordt gevierd. De ontspannen sfeer die bij vakantie hoort, willen we graag ook creëren in ons werk. Ons werk is onze passie. Onze drijfveer is het mensen te helpen en klanttevredenheid is het allerbelangrijkst. Zonder lol te hebben en slap te ouwehoeren zouden wij niet de buitengewone prestaties kunnen leveren die wij leveren. De laatste jaren is niet alleen de markt enorm veranderd, maar ook de wensen van onze klanten. Mensen weten tegenwoordig vaak heel goed wat ze willen en zoeken niet alleen een verkoper maar ook een sparringpartner die luistert, meedenkt , creatief is en de tijd voor ze neemt en altijd en goed bereikbaar is. Dit past helemaal in onze visie en wij zijn dan ook blij met deze ontwikkeling binnen de makelaardij en trots dat we ons steentje hieraan kunnen bijdragen. Maar ook al bent u net begonnen aan uw zoektocht en weet u nog niet precies wat u wil en waar, bent u bij ons aan het juiste adres! Tenslotte wonen, werken en leven wij al tientallen jaren in het Sauerland.

Bij ons vind u geen duur kantoor, chique maatpakken, etc. .Die drijven de kosten alleen maar op. Wij doen ons best om milieubewust en toekomstgericht te werken. We hebben een breed netwerk en zijn goed bekend met onze collega’s in het makelaarsvak. Maar, we willen uiteraard wel altijd een betere en persoonlijkere service bieden dan de rest. Omdat we een klein kantoor zijn kunnen wij persoonlijk aandacht geven aan uw wensen en nemen we alle tijd om samen de mogelijkheden door te nemen. Een huis verkopen of kopen is voor de meeste mensen niet niks, en dit begrijpen wij heel goed. Wij begeleiden onze klanten dan ook graag tijdens deze spannende periode. En mocht u na een aantal jaren toch nog een vraag of uitdaging hebben, dan staan we nog steeds graag voor u klaar.

Met kantoren in Winterberg, Olsberg, Medebach en een uitstekend netwerk in Willingen zijn wij in de gebieden van de hoogste bergen en de meest sneeuwzekere vastgoedgebieden sterk vertegenwoordigd.
Met een team van spezialisten en tevens ervaringsdeskundigen in vastgoed kopen en verkopen in Duitsland, emigreren en een eigen zaak runnen in het buitenland, staan wij u met raad en daad ter zijde.
Graag ontmoeten wij u in het prachtige een veelzijdige Sauerland voor een kopje koffie en een persoonlijk gesprek.

U bent van harte welkom!

Tot dan verblijven wij met een vriendelijke groet,

het team van

Roger Brugger immobilien